Presne o týždeň sa uskutoční voľné pokračovanie historickej Sandokan party, ktorá sa konala 1. apríla 2005 v dnes už neexistujúcich priestoroch divadla Stoka. Legenda hovorí, že sa vtedy kopa ľudí výborne zabávala a tancovala na indické, pakistanské, arabské, turecké a iné spriaznené rytmy, až kým akciu nezrušil personál krčmy.

Po troch rokoch sa Sandokan a jeho priatelia sťahujú pod hradný vrch do Subclubu, kde hádam už nič neohrozí dobrú náladu, vylepšenú o nefajčiarske prostredie, štýlové občerstvenie, a ak sa podarí, aj o premietanie ukážok z bollywoodskej filmovej produkcie.

DJ Mooshak (ex-Potkan) si medzitým stihol obohatiť svoj kufrík o kvalitný afgánsky a iracký pop, ale tiež o nové divoké juhoázijské rytmy, nahraté v Spojenom kráľovstve Veľkej Británie a Severného Írska, či priamo v Indii.

V živote nebudete mať lepšiu šancu vyskúšať si v praxi to, čo ste sa s tvárou zaliatou potom naučili na kurze orientálnych tancov, prípadne uvideli jedným očkom v kine! Už o týždeň v stredu vás čaká skutočná "béčková party" s Bollywoodom priamo pod bratislavským hradom!

Bollywood Bhangra Bratislava
(voľné pokračovanie historickej Sandokan party v Stoke)
streda 21. máj, 20:00
DJ Mooshak (ex-Potkan)
vstupné: zdarma
heslo: s Bollywoodom a bez cigariet za svetový mier

P.S.: Kto príde v stredu 21. mája do Subclubu v tričku so Sandokanom, má jeden čaj zadarmo!

Foto: Bollywoodbrassband.co.uk