Ak ste smutní zo zrušeného World Music Festu, ponúkame vám výbornú alternatívu na celý zajtrajší večer. V Klube Za Zrkadlom na živo vystúpi legenda tanečnej world music Transglobal Undergroud, kapela sklbujúca vplyvy indickej, bulharskej, maďarskej a arabskej hudby s elektronickou tanečnou náladou.

Priekopníci tanečnej world music Transglobal Underground (TGU) predstavia v Bratislave nový album 'Moonshout'. Ten naznačuje, že skupina zložená z rôznych hudobníkov a elektronických kúzelníkov sa valí po kopci hudobného biznisu ako snehová guľa a priberá ďalšie štýly.

Okrem indických a afrických vplyvov, ktoré sú pre nich typické od začiatkov, sa pridali prvky jamajskej a dokonca bulharskej hudby. Medzi mnohými hosťujúcimi vokalistami je aj Natacha Atlas, ktorá spievala s TGU v 90tych rokoch. Ich koncerty sú zároveň silným hudobným zážitkom ako aj skvelou tanečnou párty.

Predkapelou budú zvolenskí Comp&neros (Companeros.sk). Po koncertoch bude afterparty, ktorá sa pod taktovkou DJa Mooshaka (ex-Potkan) uskutoční v Subclube, pod hradnou skalou. Predpokladaný začiatok 23:00, vstup FREE.

Vstupenku vo zvýhodnenej cene 390,- SK si môžete zakúpiť do poslednej chvíle - predpredaj končí až zajtra o 17:00, len pár hodín pred koncertom. Kto si nestihne zakúpiť vstupenku v predpredaji, môže tak urobiť aj na mieste, kde ho vstupné vyjde 450,- SK.

Predpredajné miesta: Art Forum (Kozia ul.), Nepál (Café Kút), Dr.Horák (Medená ul.) a celá sieť ako aj online obchod Ticket-art.sk a Hudba.info.

Brány Klubu Za Zrkadlom sa otvoria o 19:30.

Transglobal Underground (UK) LIVE
Support: Comp&neros (SK)
štvrtok 8.11.2007 20:00
Klub Za Zrkadlom, Rovniankova 3, Bratislava, Bus: 95, 68, 92, 99, 96
Afterparty @ Subclub by DJ Mooshak (ex-Potkan)

vstup: 390,- predpredaj / 450,- na mieste

www.t-g-u.com
Myspace.com/transglobalunderground

Zdroj: Subclub