Hudba z Marsu a dievky z folklórneho súboru Trnafčan sa v utorok 26. mája predstavili naživo v budove Slovenského rozhlasu v rámci programu Pohoda_Live na Rádiu_FM. Podľa moderátorky programu Biby to bolo po štvrtýkrát, čo sa v Pohode_Live tancovalo. V histórii prenosov programu zo Štúdia č. 5 bol práve tento nielen najtanečnejší, ale aj najdlhší.

Hudba z Marsu a dievky z folklórneho súboru Trnafčan sa v utorok 26. mája predstavili naživo v budove Slovenského rozhlasu v rámci programu Pohoda_Live na Rádiu_FM.

Podľa moderátorky programu Biby to bolo po štvrtýkrát, čo sa v Pohode_Live tancovalo. V histórii prenosov programu zo Štúdia č. 5 bol práve tento nielen najtanečnejší, ale aj najdlhší.

Zvukový záznam relácie vrátane rozhovoru s frontmanom Štofom si môžete počas nasledujúcich dvoch týždňov stiahnuť vo forme podcastu Rádia_FM, kompletný videozáznam nájdete na Metoo.sk.

My ponúkame alternatívny pohľad na vydarený utorkový večer. Nechýbal totiž ani náš fotograf, ktorý nafotil kľudnejší začiatok a natočil záverečné tanečné šialenstvo pri skladbách Disko, Tanečná či Šakalík.













Foto a video: Igor Daniš


Súvisiaci interpreti: Hudba z Marsu