Žúrka v rytmoch Blízkeho a Stredného východu prichádza práve včas! Človek by sa tak rád ohrial na slniečku, no počasie nevie čo od samej rozkoše... Našťastie sa dnes v Subclube chystá pokračovanie jedinečnej Sandokan party, na ktorej sa môžete zohriať biočajmi a divokou selekciou indickej a arabskej hudby vo všetkých jej ľudových podobách i moderných popových a elektronických mutáciách.

Voľné pokračovanie historickej Sandokan party, ktorá sa konala 1. apríla 2005 v dnes už neexistujúcich priestoroch divadla Stoka, sa udeje už dnes v bratislavskom Subclube. Orientálne orientovanú hudbu bez ohraničenia žánrov (od bhangry cez bollywoodske hity, roots ethno, až ku grime-u, transglobalu, či ázijskou exotikou líznutého drum'n'bassu) vám naservíruje ten najpovolanejší - milovník a zberateľ exotických rytmov DJ Mooshak.

K tomu fair-tradeové biočaje, vegetariánske koláčiky, nefajčiarske prostredie, premietanie ukážok z indických a Bollywoodom inšpirovaných filmov a možno aj brušné tanečnice. Najlepším zážitkom však určite bude príjemná únava, ktorá sa vám na druhý deň rovnomerne rozloží po všetkých údoch...

A na záver neodolateľná gýčová videopozvánka pre malých aj veľkých.

Bollywood Bhangra Bratislava
(voľné pokračovanie Sandokan party v Stoke)
streda 21. máj, 20:00
DJ Mooshak (ex-Potkan)
Vstupné: ZDARMA
NO SMOKING

P.S.: Kto príde do Subclubu v tričku so Sandokanom, má jeden biočaj zadarmo!

Informácie pre Hudba.sk poskytol Erik Babušiak zo Subclubu (nadšený, že v klube odznejú aj takéto veci).