Britská popová hviezdička so zlomeným srdcom, Lily Allen, sa obrátila na svojho obľúbenca, herca z Harry Pottera – Ruperta Grinta, aby jej pomohol prekonať tažké obdobie.

Speváčka hitu 'Smile', ktorá sa len niekoľko týždňov po svojom potrate rozišla so svojím partnerom Edom Simonsom z Chemical Brothers, si dala minulý týždeň v istej londýnskej reštaurácii rande s 19-ročným Rupertom Grintom.

Dvojica si padla do oka pri stretnutí na minuloročnej premiére filmu Harry Potter a Fénixov rád. Zdroj blízky speváčke pre bulvárny denník Daily Star uviedol: "Potom si vymenili čísla a aj keď si dosť pravidelne esemeskovali, dlhý čas sa nestretli. Keď sa však Lily rozišla s Edom, Rupert jej ponúkol svoje rameno, aby sa mohla vyplakať a ona to prijala."

"Skutočne si dobre rozumejú a on ju dokáže rozosmiať. Minulý týždeň si spoločne dopriali večeru v japonskej reštaurácii, pri ktorej mali dlhú a intenzívnu konverzáciu a zopár krát sa poriadne nasmiali."

22-ročná speváčka údajne miluje fakt, že sa pri Rupertovi cíti bezpečne, verí, že ju dokáže ochrániť: "Lily bola naozaj rozrušená, keď ich ľudia spolu videli, no Rupert ju dokázal ukľudniť. Páči sa jej to."

"Lily sa stále zmieruje so strašným začiatkom roka a Rupert jej v tom naozaj veľmi pomáha." - dodal anonymný zdroj.

Zdroj: Music-news.com
Foto: Lilyallen.com, Rupertgrint.org