Hard – rocková austrálska skupina AC/DC sa mala podľa posledných správ nachádzať v štúdiu a nahrávať nový album, ktorý by bol jej prvým po takmer ôsmych rokoch. Ale fanúšikovia budú čakať zbytočne, nič podobné sa nedeje.

Skupina sa podľa vyjadrení Dannyho Keenana vôbec v štúdiu nenachádza a ani s producentom Muttom Langenom nechystajú žiadne nové veci. Album dokonca už dostal aj názov a mal sa volať 'Strap It On'.

"Ak sa ma pýtate, či sú AC/DC dnes v nahrávacom štúdiu, môžem vám povedať, že to tak nie je. Ak sa ma pýtate, či tam boli minulý týždeň, môžem vám povedať že nie. Ak sa ma pýtate, či tam budú budúci týždeň, tiež vám môžem povedať, že nie, nebudú."

"Všetci sme tak trochu verili, že by sa mohlo nahrávanie uskutočniť, ale bola to len pekná nádej. Bohužiaľ, v tejto chvíli sa žiadny nový album nechystá, nie sú o tom žiadne nové informácie."

Posledným albumom, ktorý skupina vydala bol v roku 2000 album s názvom 'Stiff Upper Lip'. Po vydaní albumu skupina AC/DC absolvovala celosvetové turné, ale odvtedy majú pauzu a vo svojej tvorbe zostali úplne nečinní.

Ale aj napriek tomu má skupina stále veľa fanúšikov, o čom svedčí aj predaj ich DVD s názvom 'Plug Me In', ktoré bolo štvrté najpredávanejšie za uplynulý rok v Austrálii.

Ich album 'Back in Black' dosiahol niekoľko miliónový predaj a momentálne sa toto číslo pohybuje okolo 22 miliónov predaných kópií v USA. Je tak stále piatym najpredávanejším albumom v USA. Na prvom mieste je album 'Their Greatest Hits' od The Eagles, ďalej nasleduje 'Thriller' od Michaela Jacksona, od Led Zeppelin album 'IV' a Pink Floyd sú na štvrtom mieste s 'The Wall'.

Zdroj : undercover.com.au